Lunch

Välj två rätter från menyn för 90 kr. Naanbröd +10 kr. Serveras 1130-1430

Måndag 15 mars

1. Chicken Tikka (medium) Marinerad grillad kycklingfilé
2. Beef Aloo (stark) Biffgryta tillagad med potatis, chili och färska kryddor
3. Chicken Korma (mild) Kycklinggryta med kokos, mandel och grädde
4. Broccoli Bhajee (medium) Broccoli med tomat, lök och färska kryddor
5. Chana Masala (medium) Gula ärtor tillagade med masalasås och färska kryddor

Tisdag 16 mars

1. Chicken Tikka (medium) Marinerad grillad kycklingfilé
2. Lamm Vindaloo (stark) Lammgryta med stark currysås
3. Chicken Malai (mild) Kycklinggryta med yoghurt, mandel och smörfrästa kryddor
4. Salmon Bhuna (medium) Lax med lök, tomat och paprika
5. Dal Tomato (medium) Linser tillagade med lök, tomat och färska kryddor

Onsdag 17 mars

1. Chicken Tikka (medium) Marinerad grillad kycklingfilé
2. Beef Shahi Kabab Curry (medium) Indisk kebab i gryta med lök, tomat, paprika och färska kryddor
3. Chicken Madras (stark) Kycklinggryta med stark currysås och citron
4. Mushroom Masala (medium) Färska champinjoner tillagade med färska kryddor och
masalasås
5. Niramiss (medium) Linser tillagade med blandade grönsaker och curry

Torsdag 18 mars

1. Chicken Tikka (medium) Marinerad grillad kycklingfilé
2. Lamb Kashmiri (stark) Lammgryta med lök, kashmirikryddor, färsk chili och curry
3. Chicken Moglai Paneer Masala (medium)
kycklinggryta med tomat, vitlök, ingefära och ost
4. Shim Bhajee (medium) Haricot vertes bönor med lök och paprika i currysås
5. Dal Bhajee (medium) Linser tillagade med lök, tomat, paprika med curry

Fredag 19 mars

1. Chicken Tikka (medium) Marinerad grillad kycklingfilé
2. Beef Jalfrezi Balti (stark) Biffgryta med lök, tomat, paprika, chili och baltipaste
3. Chicken Karai (medium) Kycklinggryta med tomat, paprika, lök och curry
4. Prawn Sagwala (medium) Räkor tillagade med spenat, lök, tomat och färska kryddor
5. Cauliflower Bhajee (medium) Cblomkål tillagad med lök, paprika och färska kryddor
Dela sidan
Ladda ner PDF