Lunch
Välj två rätter från menyn för 109kr. Naanbröd +10 kr. Serveras 11.30 - 14.30.
Torsdag 9 februari |
||
---|---|---|
1. Chicken Tikka (medium) Marinerad grillad kycklingfilé |
|
|
2. Beef Vindaloo (stark) Biffgryta med stark currysås och potatis |
|
|
3. Chicken Malai (mild) Kycklinggryta med yoghurt, mandel och smörfrästa kryddor |
|
|
4. Mix Vegetable Curry (medium) Blandade grönsaker tillagade med färska kryddor |
|
|
5. Lasuni Dal (medium) Linser tillagade med vitlök och curry |
|
|
Fredag 10 februari |
||
1. Chicken Tikka (medium) Marinerad grillad kycklingfilé |
|
|
2. Beef Kofta Bhuna (medium) Indisk biff-kofta i gryta med lök, tomat, paprika och garam masala |
|
|
3. Chicken Jalfrezi (stark) Kycklinggryta med lök, tomat, paprika och färsk chili |
|
|
4. Cauliflower Bhajee (medium) Blomkål tillagad med lök, paprika och färska kryddor |
|
|
5. Aloo Dal (medium) Linser tillagade med potatis, tomat, lök och vitlök |
|
|
Gäller hela vecka 6 |
||
DAGENS SPECIAL (måndag-fredag 1130-1430) Balti Chicken (mellanstark) Gryta med kycklingfilé, lök, tomat, paprika och baltipaste Chicken Tikka Sizlar (medium) Marinerad kycklingfilé, grillad i tandooriugn. Serveras med stekt lök, paprika och sås. Garlic Chicken Tikka Sizlar (medium) Vitlöksmarinerad kycklingfilé, grillad i tandooriugn. Serveras med stekt lök, paprika och sås. |
149 kr
|